Piagam Dunia

Piagam Dunia

Piagam Dunia

Hot

Friday, January 5, 2018

Piagam Dunia

January 05, 2018 1

Kutha iki wis dimainaké wiwit taun 1903. New York Yankees wis menang kaping pitu kaping pitung, lan Houston Astros, San Diego Padres, Milwaukee Brewers, Texas Rangers lan papat grup sing beda-beda lagi ngupaya menang pisanan. Opo kuwi? Iku Series Dunia lan fitur kanggo aficionados olahraga saben tiba.

Seri Dunia ora umum nyakup donya, amarga ana pengaturan baseball sing ngadhepi liga Amerika nglawan sing menang Liga Nasional. Bebener diwenehake, rekreasi ing pranatan gedhe wis mung dimainake ing njaba Amerika Serikat kaping pindho, ing taun 1992 lan 1993 nalika Toronto Blue Jays minangka potongan pertunjukan ageng. Uga, saestu, iki ora dijenengi sawise donya kaya ing planet sing kita urip, nanging luwih asring ditulis sawise koran saben dina sing mainstream sawetara wektu kepungkur.

Ora ana sing bisa ngelingi klompok-klompok sing bakal diputer ing Seri Dunia, saéngga ora ana sing mangerténi apa stadion ing ngendi komunitas kutha rekreasi bakal dimainaké, nanging ing acara klompok omahmu ora minangka potongan, sampeyan kudu pindhah menyang nonton sapa waé sing muter perang metu lan sing panggonan contracting stream teka ing.

Iku bisa ditindakake luwih larang tinimbang sampeyan mbayangno lan njamin sampeyan ora bakal keganggu lan angel banget nalika sampeyan nglakoni laladan sing lawan bisnis. Gone minangka garis keamanan lan gegeran ing babagan terminal udara sing akeh banget lan dikuwasani. Mungkasi iku ana ing kwartal lan udara bisohe saka operator bisnis sing kepenak lan panas. Luwih, sampeyan bisa menehi sanksi marang kutha sing dikarepake ing kursi sing akeh sikil, sirah, sikil, lan pundhak sing uga bisa didesain manawa sampeyan pengin. Sampeyan kudu nggawa mung kulawarga karo sampeyan utawa sampeyan lagi ngalami akhir minggu wong kanthi kumpul sing luwih gedhe? Ora ana tegese, sanksi bisa cocog karo kabeh wong lan paling apik yen sampeyan ngerti bagasi sampeyan bakal nampa sampeyan ing goal.

Ing titik nalika Chicago Cubs menang ing Seri Dunia ing taun 2016, padha rampung mangsa musim panas sing luar biasa 108, menehi taun paling tanpa gelar juara menyang Cleveland Indian sing agregat lenggah ing 68. Sampeyan wis bisnis mabur kanggo mayoritas saka urip sampeyan, bakal ngomong yen ora wektu sampeyan rampung Panjenengan ejaan garing lan wis pindhah ing maringaken dening sanksi?

Kita ora ngerti sapa sing bakal nantang Seri Dunia iki, nanging kita ngerti yen arep nekani kutha-kutha ing pinggir dalan iki minangka pendekatan!
Read More